Minden rosszért, ami a nyáron történt velem, kárpótolt az élet. Az elmúlt hetek olyan váratlan fordulatokat tartogattak, amelyekre nem számítottam. 

Például, lett egy autóm. Na jó, nem autó, hanem egy Ford Ka, de akkor is az enyém és cuki. Volt egy kis baja, de meggyógyult. :) 


A legjobb dolog, ami történt velem, az az, hogy 1 hónapja kb levelezek egy fiatalemberrel a neten, és pár hete végre találkoztunk is. Jelzem: nem magyar. Úgy indult, hogy eljön értem, és megiszunk valamit, ehelyett az első randi 10 órásra sikeredett... Nem tudom megmondani, hogy mikor éreztem magam legutóbb ennyire jól egy férfi mellett! Először akkor szerettem bele, amikor elkezdte mutogatni a bossa nova cd-it a kocsiban, és áradozott arról, hogy milyen szépen szólnak a vonósok a zenében. Később a lelki világa is megfogott, meg még sok-sok apróság. Iszunk, eszünk, mozizunk és nagyon sokat röhögünk, mert persze a hülyeség az megy. :) Már többször is találkoztunk, és nagyon tartalmas az egész. Feldob, felpörget, motivál. 

Szóval, most pont jó. Igyekszünk azért hétköznapokon 1x és hétvégén is találkozni. Szerencsére közel lakik, és hasonló műszakban dolgozik mint én, szóval minden klappol. 
Nagyon boldog vagyok. :) Eljött a mi időnk végre!