Era

Just me, myself and I, avagy kulonben sem. De.

Let's rock!

Sok levelet kaptam, nagyon jólesik, hogy ennyien követitek a sorsom alakulását, és köszönöm a kedves szavakat. Tisztul a levegő, tisztulnak a gondolatok. Hullámvölgy után ismét hegy jön, ebben biztos vagyok. Ezen a héten indokolatlanul sokat dolgozunk, a 4 nap alatt már majdnem megvan a 40 órám, most dömping van. Ezzel együtt jó tudni azt, hogy Pedro szeret bennünket, és ragaszkodik hozzánk. 
Natalját a hisztije miatt kitaszította magából a webshop, és most már végleg Rita dolgozik nálunk helyette (majd egy zsebkendőt csatolok a bejegyzés mellé). Nyugi van, és senki nem pletykál. 

Megvolt az első teljes zenekaros koncertünk, ami szerintem nagyon jól sikerült. A Popei nevű zenés bárban játszottunk, vagyis előtte, szabadtéren. Csodás idő volt, remek volt a hangosítás, és jó volt a közönség is. Készült róla profi videó, ami egy hónapon belül látható/hallható is.
Ez új lendületet adott mindenkinek, hogy minél többet zenéljünk.
A saját dalok sikeresek, és ez nagyon jó érzéssel tölt el bennünket. A csapatunk összekovácsolódott, szeretünk együtt lenni.

Szóval, worldpeace.

Elnèzèst a kèsei posztèrt, de nem voltam olyan állapotban, hogy írjak. Az elmult másfèl hónap olyan váratlan fordulatokat hozott, melyekre nem számítottam. Zsoltival folyamatos feladatok ès próbatètelek elè állít bennünket az Öreg.

Az első költözès nem valosult meg, mert az ember, aki ajánlotta a lakást, egèszen más paramètereket adott meg, mint a valóság. Így hát maradtunk a seggünkön.

Második költözèskor a főbèrlőt megrázta az áram, kòrházba került, mi pedig vissza a kempingbe.

Ezek közben elromlott a kocsi. Egy holland szerelő elvitte, megjavította, felszámolt èrte egy komolyabb összeget, de a kocsi egy hèt múlva ugyanazzal a problèmával megint megmurdelt. (Egy Suzukirol beszèlünk.) Ugyanezt a szerelőt már nem lehetett elèrni, kifogások voltak, de nem vállalta a felelőssèget az autóèrt.

Ezután szomorúan ès megdöbbenve tapasztaltuk, hogy egyèb holland szerelőket nem lehet elèrni angolul - volt, aki rendesen megszakította a hívást, amikor hollandul megkèrdeztem, hogy beszèlhetünk-e angolul... ès ez mèg csak töredèke annak a számos esetnek, amikor diszkrimináltak bennünket. Nagyon nehezen fogad be a holland társadalom. A felszínen mosoly van, de eggyel alatta.... elszomorító a helyzet.

 

Egyetlen kivètel a munkahelyem, ahol továbbra is korrektül bánnak velem, tisztelettudóan kommunikâlnaK. Azt hittem, ez az alap itt, pedig nem. Szerencsès vagyok, hogy ilyen helyen dolgozhatok nap mint nap.

 

Szóval, elkezdtem erős honvágyat èrezni, aminek kialakulásában ez a jól működő, de steril hely fontos szerepet játszik.

Bíztató szavakat szívesen veszünk. Lehet most már kommentelni regisztracio nèlkül. :)