Kedvesek,

Töröltem a Facebook oldalamat. Ennek több oka is van,  de leginkább tele lett a hócipőm azzal,  hogy mennyi időt el lehet ott cseszni, emellett valaki fel is akarta törni. El sem hiszitek, mennyivel szabadabb az élet nélküle! És az is kiderült, hogy ki az, akit valóban érdekel, mi van velem. (nem sok, annyi biztos)

A kapcsolatunk nagyon jól alakul, úgy érzem, kezdek megérni arra, hogy igazán elköltelezzem magam. Eddig vagy nem akartam, vagy nem tudtam. Együtt is élünk. Nap mint nap nagyon sokat tanulok. És még nagyon sokat kell. 

Ez a férfi más, mint a magyarok. A perzsa kultúrából az igazán jó dolgokat hozta magával. Az ételek.... nyami.... a család tisztelete, a nők tisztelete. 0És ezzel nem akarok senkit (meg)bantani. Nagyon szépen menedzseli az életét, maximálisan odafigyel rám, háztartást vezet, főz, szerel, sürög-forog... Igazán fel kell nőnöm hozzá. :) Jót tesz ez a szétszórtságomnak. 

A munkahelyen minden rendben van, biztonságosabbnak érzem az egészet, mióta szerződésem van. És sokkal több pihenőnapom lehet.

Szóval, minden rendben. ;)